Flytta till Inre hamnen

Flytta till Inre hamnen 2017-03-29T11:16:32+00:00
Inre hamnen

Flytta till Inre hamnen

Inom den första etappen har åtta byggherrar valts ut för att tillsammans med kommunen utveckla stadsdelen. Här kommer det att byggas en mix av både  hyresrätter och bostadsrätter och med kanalerna i området så är det aldrig långt till vattnet. 

Just nu pågår arbetet med detaljplanen för den första etappen som ska ge plats för omkring 800 bostäder. 2019 kommer de första bostäderna att börja byggas. På kartan nedan ser du vilken byggherre som kommer att bebygga vilken tomt (klicka på kartan för att se den i större format).

 

Byggherrar i den första etappen är: Skanska, Hauschild+Siegel Architecture, Slättö Förvaltning, HSB, Hyresbostäder i Norrköping, Heimstaden, Riksbyggen samt Mannersons Fastighets AB. För mer information om respektive byggherre, klicka på byggnaderna.

Byggherrar i den första etappen är: Skanska, Hauschild+Siegel Architecture, Slättö Förvaltning, HSB, Hyresbostäder i Norrköping, Heimstaden, Riksbyggen samt Mannersons Fastighets AB. För mer information om respektive byggherre, klicka på logotypen nedan.

hsb
hyresbostäder
Riksbyggen
skanska
slättö