Flytta till Inre hamnen

Flytta till Inre hamnen 2017-09-13T10:23:51+00:00
Inre hamnen

Flytta till Inre hamnen

Inom den första etappen har nio byggherrar valts ut för att tillsammans med kommunen utveckla stadsdelen. Här kommer det att byggas en mix av både  hyresrätter och bostadsrätter och med kanalerna i området så är det aldrig långt till vattnet. 

Stadsplaneringsnämnden har nu beslutat att detaljplanen för första etappen av Inre hamnen ska ställas ut för granskning. Det betyder att arbetet med Inre hamnen kommit ett steg längre och att allmänheten kommer att få se hur parker, kajer och hus planeras att se ut. 2019 kommer de första omkring 800 bostäderna att börja byggas. På kartan nedan ser du vilken byggherre som kommer att bebygga vilken tomt.

 

Byggherrar i den första etappen är: Skanska, Hauschild+Siegel Architecture, Slättö Förvaltning, HSB, Hyresbostäder i Norrköping, Heimstaden, Riksbyggen, Mannersons Fastighets AB samt Castellum. För mer information om respektive byggherre, klicka på byggnaderna.

Byggherrar i den första etappen är: Skanska, Hauschild+Siegel Architecture, Slättö Förvaltning, HSB, Hyresbostäder i Norrköping, Heimstaden, Riksbyggen, Mannersons Fastighets AB samt Castellum. För mer information om respektive byggherre, klicka på logotypen nedan.

Heimstaden logo
hsb
hyresbostäder
Riksbyggen
skanska
slättö
Castellum logo