Eldningsförbud utfärdat i hela Östergötland Eldningsförbudet gäller från och med tisdag den 30 maj klockan 10.00 och tills vidare. Läs mer om eldningsförbudet

Kulturnatten 2023

Kulturnatten äger rum den 29 september till den 1 oktober. Det kommer att bli tre dagar, kvällar och nätter fyllda av kultur, både i hjärtat av Norrköping och utanför city.

Kulturnatten i Norrköping har en lång historia och är något alldeles magiskt och unikt för både arrangörer samt besökare. Kulturnatten för människor närmare varandra, bygger stolthet samt sprider värme och glädje i höstmörkret.

Upp till 50 000 människor brukar besöka Kulturnatten och det bjuds på drygt 300 programpunkter. Det finns något för alla under Kulturnatten – allt från musikframträdanden, dansuppvisningar, teaterföreställningar till yoga, film, pyssel, utställningar och stadsvandringar. De flesta arrangemang är gratis.

Det är hela Norrköping som gör Kulturnatten! Tillsammans skapar vi en fantastisk och oförglömlig Kulturnatten!

Kultur- och fritidskontoret bidrar med arrangemang på Konstmuseet, Stadsbiblioteket, Stadsmuseum, Kulturskolan och Cnema, samt har en samordnande funktion.

Här finns mer information:

Kulturnatten på Visit Norrköpings webbsajt

Kulturnattens Facebook-sida